Marvel - Daedo 

SLIDER-MARVEL-DAEDO-NIÑOS-4

Dankzij een gemeenschappelijk doel: "bouwen aan een betere wereld voor de kinderen", heeft Daedo samengewerkt met Disney, om een ​​verzameling van Marvel-producten te presenteren voor het beoefenen en genieten van Taekwondo.

Het is zonder enige twijfel dat de normen en waarden van Taekwondo een positieve invloed hebben op het leven van kinderen. Soms ontbreekt het hen echter aan de motivatie om de discipline te starten en de discipline om voort te zetten.

Deze productinnovatie komt dus voort uit het doel om taekwondo en vechtsporten leuker en aantrekkelijker voor iedereen leuker en aantrekkelijker te maken, waardoor steeds meer kinderen worden uitgenodigd voor de mooie wereld van de vechtsportdiscipline.

Onze Marvel Daedo Collection is de ware samensmelting van de deugden van Marvel's superhelden en de vijf kernwaarden van Taekwondo: beleefdheid, integriteit, doorzettingsvermogen, zelfbeheersing en ontembare geest. Spider-Man, Hulk, Captain America en Iron Man zijn de perfecte ervaring voor de kinderen om zich uit te rusten voor Taekwondo-trainingen en wedstrijden, waardoor de discipline aantrekkelijker en leuker wordt. We zijn ervan overtuigd dat de echte kleuren en ontwerpen van Marvel de producten niet alleen voor Taekwondo, maar ook voor andere alledaagse doeleinden waardevol zullen maken.

Resultaten 1 - 23 van 23Toon:     Items Per Pagina
Resultaten 1 - 23 van 23Toon:     Items Per Pagina