Daedo Nederland

Daedo Nederland, taekwondo

Daedo Nederland is hoofd distributeur van (vecht)sport artikelen van het merk Daedo.

Sinds de oprichting in 1983 in Barcelona, biedt Daedo producten met de beste prijs / kwaliteitverhouding aan vechtkunstenaars over de hele wereld, met een sterke betrokkenheid bij de ontwikkeling van Taekwondo en andere vechtsporten.
Slechts een jaar na de opening van een kleine winkel in Barcelona, werd Daedo de officiële sponsor en leverancier op de Wereldkampioenschappen Taekwondo in 1987.
Later werd het de officiële leverancier van de Olympische Spelen in Barcelona in 1992. Sindsdien heeft Daedo met succes deelgenomen aan tal van Taekwondo-evenementen op wereldschaal, zoals de Wereldkampioenschappen Taekwondo en de Olympische Spelen 2008 in Peking.

V.O.F. Tapia-Regter
Troelstrastraat 15
5344 GK Oss
Nederland
T:+31 (0)412 640 744
Hoe gaat Daedo Nederland om met uw privacy gegevens?
Wij vinden het belangrijk om zorgvuldig met uw privégegevens om te gaan. Hieronder staat omschreven hoe wij met uw gegevens omgaan (conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming).

Waarom vragen we uw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres bij het plaatsen van een bestelling ?
Als u iets bij ons iets bestelt, hebben we een aantal gegevens nodig om de bestelling te kunnen verwerken en versturen. Uw naam en adresgegevens gebruiken wij om uw bestelling te kunnen laten afleveren. Hiervoor maken wij gebruik van de diensten van PostNL. Deze verwerker / vervoerders gebruiken de benodigde gegevens uitsluitend ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst die wij met hen hebben. Uw telefoonnummer gebruiken we om eventueel contact met u op te nemen over de bestelling. Uw e-mail adres gebruiken we om u een bevestiging van de bestelling en een track & trace nummer te mailen zodat u uw pakketje kunt volgen. In sommige gevallen nemen we per mail contact met u op over uw bestelling.

U kunt als gast bestellen of een account aanmaken.
Het aanmaken van een account is niet verplicht, u kunt ook eenmalig als gast bestellen. Een account aanmaken is handig omdat u dan niet steeds opnieuw uw gegevens hoeft in te voeren, zodat u zelf uw facturen kunt printen of om eerder geplaatste bestellingen in te zien.
Als u een account heeft aangemaakt bewaren we deze gegevens totdat u aangeeft dat u hier geen gebruik meer van wilt maken. U kunt deze gegevens altijd zelf inzien of wijzigen door in te loggen in uw account. Mocht u om welke reden dan ook uw account willen laten verwijderen dan kunt u hiervoor per mail of per post een verzoek bij ons indienen. Wij zullen u dan zo snel mogelijk uit ons klantenbestand verwijderen.

U kunt zich aanmelden voor onze nieuwsbrief
Als u een account aanmaakt kunt u zelf aangeven of u een abonnement wilt nemen op onze nieuwsbrief. Wij sturen u alleen nieuwsbrieven als u zich daarvoor zelf heeft aangemeld. U ontvangt ongeveer 1 nieuwsbrief per maand. U kunt zich overigens te allen tijde weer afmelden. Onderaan de nieuwsbrief vindt u een uitschrijflink om dit direct zelf te regelen. Daarna ontvangt u geen nieuwsbrieven meer van ons.

Welke gegevens hebben wij van u en hoe gaan wij daarmee om?
U heeft het recht om te weten welke gegevens wij van u hebben. U kunt bij ons een verzoek indienen om deze gegevens te verstrekken. Aan dit verzoek moeten wij binnen 30 dagen voldoen. Als U ons vraagt om inzage of verwijdering van uw account hebben wij de plicht om uw identiteit te controleren.
Wij geven uw gegevens uitsluitend door aan externe partijen als dit echt noodzakelijk is voor onze dienstverlening of om aan boekhoudkundige of andere administratieve verplichtingen te voldoen. Met deze partners hebben wij verwerkersovereenkomsten afgesloten waarin onder meer de bescherming van de privacy en de beveiliging van gegevens is opgenomen. We verkopen uw gegevens nooit aan derden voor commerciële doeleinden!

Onze administratieve verplichting
Wij zijn verplicht factuur- en betaalgegevens 7 jaar in onze administratie te bewaren. Deze verplichting is ons opgelegd door de belastingdienst.
 
Beveiliging van onze website
Onze website is beveiligd met een SSL beveiligingscertificaat. Wij slaan de gegevens op in een beveiligde database binnen de Europese Unie. Er zullen geen klantgegevens worden doorgegeven naar landen buiten de Europese Unie.
Dit privacy beleid is voor het laatst gewijzigd op 19 september 2018

Vergelijk artikelen


U heeft geen artikelen ter vergelijking.

Wishlist


U heeft geen artikelen in u wishlist.

Bestsellers