Daedo Nederland

Wij zijn hoofd distributeur van (vecht)sport artikelen van het merk Daedo in Nederland.

Sinds de oprichting in 1983 in Barcelona, biedt Daedo producten met de beste prijs / kwaliteitverhouding aan vechtkunstenaars over de hele wereld, met een sterke betrokkenheid bij de ontwikkeling van Taekwondo en andere vechtsporten.
Slechts een jaar na de opening van een kleine winkel in Barcelona, werd Daedo de officiële sponsor en leverancier op de Wereldkampioenschappen Taekwondo in 1987.
Later werd het de officiële leverancier van de Olympische Spelen in Barcelona in 1992. Sindsdien heeft Daedo met succes deelgenomen aan tal van Taekwondo-evenementen op wereldschaal, zoals de Wereldkampioenschappen Taekwondo en de Olympische Spelen 2008 in Peking.

We hebben een droom en passie voor Taekwondo

Na de Olympische Spelen van Athene in 2004 besloot de Wereld Taekwondo Federatie om een elektronisch beschermingssysteem in te voeren om eerlijk spel in Taekwondo-wedstrijden te verzekeren en Taekwondo te behouden als een Olympische sport in de toekomst.
Naast de WT heeft Daedo een droom en een sterke passie voor Taekwondo, wat ons ertoe heeft gebracht de uitdaging aan te gaan en onszelf te betrekken bij de ontwikkeling van het Protector & Scoring System. De Truescore-technologie die is opgenomen in de Daedo PSS is in 1999 ontwikkeld door een ingenieur die gespecialiseerd is in geavanceerde sensoren in Silicon Valley, VS, met hetzelfde doel als de WT's: fair play in Taekwondo.
Vandaar dat Daedo en Truescore hun inspanningen bundelden om verandering teweeg te brengen en bij te dragen aan de voortgang van Taekwondo en de ontwikkeling ervan door de ontwikkeling van TK-STRIKE.

Erkend door de WT

Daedo behaalde in 2002 de WT-erkenning voor doboks, beschermende uitrusting en matten en verkreeg na een zwaar proces de officiële goedkeuring van het Electronic Protector System voor Taekwondo-wedstrijden in 2010.
Om de goedkeuring van de elektronische protector TK-STRIKE door de World Taekwondo Federation te krijgen, heeft Daedo de volgende processen ondergaan zoals aangegeven door de WT en het Ad-hoc Comité voor elektronische beschermers: